Skoči na glavno vsebino

Vaš glas za naš NOVI ČEBELNJAK!

Čebelarstvo ima v našem okolju dolgo tradicijo. Kako da ne, ko pa imamo prečudovito naravno okolje, ki ga spomladi krasijo polja rumene oljne ogrščice, na obronkih gozdov cveti akacija, v okolici lipa in drugo drevje, na travnikih in vrtovih pa rastejo rože pisanih barv. Učenci DOŠ Dobrovnik, ki so vključeni v čebelarski krožek,  si neizmerno želijo lastnega čebelnjaka v bližini šole, da bi lahko tekom celega leta opazovali in spremljali življenje čebel, se učili dela z njimi in ob tem odrasli v odgovorne ljudi, ki jim je mar za zdravo naravno okolje.

To priložnost bosta nekaterim čebelarskim krožkom omogočila PRVA OSEBNA ZAVAROVALNICA v sklopu družbeno odgovornega projekta Dan prihodnosti in ČEBELARSKA ZVEZA SLOVENIJE, ki bosta podarili čebelnjake štirim čebelarskim društvom za osnovne šole.

S svojim oddanim glasom za ČEBELARSKO DRUŠTVO KOBILJE-DOBROVNIK boste pripomogli, da se mladim krožkarjem uresničijo sanje in pridobijo nov učni čebelnjak s tremi čebeljimi družinami, ki bo postavljen v bližini DOŠ Dobrovnik.

Glasujete lahko na sledeči spletni povezavi https://www.prva.si/druzbena-odgovornost/dan-prihodnosti/prvacebela-glasovanje/  ali na www.prva.si

Vsak glas šteje, za vašega se vam iskreno zahvaljujemo!

Čebelarsko društvo Kobilje-Dobrovnik in Dvojezična osnovna šola Dobrovnik.

https://www.facebook.com/prva.osebna

Az Ön szavazatával az új méhesünkért!

A Prva osebna  zavarovalnica Biztosító Rt. és a Szlovén Méhészszövetség a „Jövő napja” címmel egy társadalmi felelősségi projekt keretében tanméhéseket adományoz a méhészeti szakköröknek.

Arra kérem Önt, hogy az alábbi linken adja le szavazatát a Kobilje-Dobronak Méhészegyesületre, és így segítse a Dobronaki  Kétnyelvű Általános Iskola fiatal méhészeit, hogy a pályázat keretében megkapják a tanméhest, amit a Dobronaki  Kétnyelvű Általános Iskola közelében állítunk fel. Támogatását hálásan köszönjük!

A Kobilje-Dobronak Méhészegyesület és a Dobronaki Kétnyelvű Általános Iskola

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost